Cazare agroturistică

Găzduiește turiști și arată-le frumusețea regiunii tale

Oferta noastră pentru locuri de cazare:
Vrei să oferi turiștilor o experiență agroturistică perfectă?
Înregistrează-te acum
Agramonia este o platforma care te ajuta sa promovezi serviciile tale online
  1. Prin Platforma poți să primești rezervări online plătind un comision de doar 3%.
  2. În plus, îți oferim o nouă sursă de venit, poți sa ajuti localnici să-și prezinte ofertele online, câștigând un comision de 15% din ofertele gestionate de tine.
Cazare agroturistică

Întrebări frecvente

Aproape! Luăm trei la suta din valoarea rezervării din depozitul turistului. Agramonia este o platformă agroturistică comunitară care te ajută să îți promovezi unitatea de cazare și îți oferă noi oportunități de venit în turism. Turiștii plătesc cea mai mare parte a sumei în numerar la sosire, însă noi solicităm un avans de 15% de la turiști, pentru a asigura venirea turistului și pe care ți-l rambursăm. În panelul tău poți vedea suma care se află în contul tău Agramonia. Pentru a ne acoperi costurile, luăm trei la sută din valoarea rezervării din depozitul turistului. Poți solicita o plată în panelul tau în orice moment, iar noi îți vom transfera banii în maximum trei zile lucrătoare. Nu trebuie să faci nimic și primești doar trei la sută, mai puțin din depozitul turistului.

După înregistrare, vei avea posibilitatea de a te promova în agroturism, de a gestiona rezervări și de a câștiga bani în plus ajutând pe localnici să lucreze în agroturism. După ce ai explicat cuiva cum funcționează sistemul nostru, iar acesta a descărcat aplicația și a publicat primele oferte, vei câștiga un comision de la turist pentru fiecare rezervare. În cazul în care un fermier face o ofertă de o sută de lei, turistul plătește o sută treizeci de lei, din care treizeci de lei se achită ca avans și o sută de lei în numerar la fermier, jumătate din cei treizeci de lei intră în contul tău Agramonia. În acest fel, nu numai că poți câștiga bani în plus, dar îți poți face locul de cazare mai atractiv prin experiențe. În panelul tău poți vedea suma pe care ai obținut-o ajutând localnicii. Poți solicita o plată în orice moment, iar noi îți vom transfera banii în maximum trei zile lucrătoare.

Agroturismul orientat către comunitate nu are doar potențialul de a revitaliza economiile rurale, de a educa publicul cu privire la agricultură și de a păstra patrimoniul agricol, ci poate, de asemenea, să îți ofere un branding puternic și să te ajute să atragi turiști. Unitățile de cazare axate pe comunitate, cu alimente locale și lucruri de făcut în împrejurimi, sunt foarte atractive pentru locuitorii orașelor care caută experiențe autentice. Prin agroturismul axat pe comunitate reușești să creezi acceptare și să arăți comunității locale că turismul este în interesul tuturor.

Pentru a te alătura echipei Agramonia ca unitate de cazare, trebuie să poți vorbi cu turiștii la telefon în limba engleză și să ai suficiente abilități de organizare pentru a nu uita de rezervări. Dacă ai nevoie de mai mult sprijin sau dacă nu îndeplinești criteriile, te poți înscrie ca fermier.

În cazul în care turistul își anulează rezervarea, rămâi cu avansul. Poți solicita plata depozitului în orice moment prin intermediul panelul tău de administrare. După fiecare solicitare îți vom trimite o cerere de rezervare prin SMS, pe care o poți confirma sau refuză. Aplicația noastră îți permite să introduci în mod flexibil disponibilitățile tale. Dacă îți anulezi regulat rezervările, vei primi mai puține rezervări.

În panelul tău de administrare poți ajusta disponibilitățile și prețurile în orice moment. Panelul îți permite să-ți gestionezi ofertele în mod independent.