Agramonia este formată din cuvintele agricultură, România și armonie.
Proiectul nostru a fost lansat cu scopul de a conserva peisajul cultural românesc. Agramonia își propune să sprijine micii fermieri din zonele rurale din România și să îi facă să se adapteze la condițiile în schimbare din mediul rural și să creeze un viitor durabil în armonie cu tradițiile locale.
Structurile agricole la scară mică din mari părți ale României au contribuit la o biodiversitate foarte mare în zonele rurale ale României. Agramonia.com oferă fermelor mici oportunități suplimentare de venituri în turism, precum și deschiderea de noi canale de distribuție și strategii de marketing pentru producători. Acest lucru îi ajută să devină mai competitivi și să poată face față marilor corporații agricole. Prin succesul platformei noastre, părți din peisajul cultural și natural unic al României au posibilitatea de a fi conservate.
Prin proiectul Agramonia, dorim să dăm impulsuri și să consolidăm zonele rurale pe termen lung și să punem pe harta turistică locuri nedescoperite.
Trimite-ne un e-mail la [email protected] cu datele și interesele tale de călătorie și iți vom face o ofertă potrivită pentru vacanța ta. Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon +40 748 644 309.
Facem tot ce ne stă în putință pentru a procesa rezervările cât mai ușor posibil. Din nefericire, mai apar probleme din când în când. Sunt întotdeauna disponibil pentru tine prin telefon: +40748644309 Te rog să ai la îndemână numărul rezervării, voi găsi întotdeauna o soluție.
Aproape toți au ca limbă maternă româna, iar unii au cunoștințe rudimentare de engleză sau germană. Managerul local, care este partenerul de comunicare al turiștilor, vorbește întotdeauna limba engleză. Pe scurt, organizarea experiențelor pe care le dorești este în limba româna și engleză. Punctul central al unei excursii prin Agramonia nu este limba, ci percepția emoțională a mediului de viață al fermierilor. Vei fi cu siguranță întâmpinat cu căldură de către săteni, iar temperamentul lor și activitățile comune vor elimina orice barieră lingvistică.
Pe scurt: noi! Profilurile și ofertele sunt create și administrate prin intermediul aplicației "Agramonia", disponibilă în Play Store. Agramonia folosește un sistem de administrare unic, dezvoltat special pentru condițiile din Transilvania. În majoritatea satelor există un manager local care coordonează ofertele din sat și care este persoana ta de contact.
După ce ai rezervat una sau mai multe oferte, îți vom trimite un e-mail cu toate destinațiile și detaliile de contact. Din păcate, din motive de protecție a datelor, nu furnizăm niciun număr de telefon înainte de rezervare.
Știm că Transilvania (sau Erdély) este foarte influențată de cultura maghiară și regretăm că site-ul și aplicația noastră nu sunt disponibile în prezent în această limbă. Promitem că, de îndată ce resursele noastre vor fi suficiente, vom deschide proiectul nostru pentru limba maghiară.
Patrimonium Saxonicum este o fundație înființată de Hermann Fabini pentru conservarea patrimoniului transilvănean săsesc. Împărțim biroul cu fundația și gestionăm publicațiile acesteia.
Sibiu Startup Hub este ecosistemul nostru local de startup-uri de care suntem membri mândri.
Make IT in Oradea cu programul Bright Labs Incubator a fost pentru noi cea mai bună experiență de incubator de startup-uri pe care am avut-o până acum. Muncă uimitoare și câteva lecții foarte valoroase! Vă mulțumim că ați făcut călătoria noastră antreprenorială mai ușoară.
Colinele Transilvaniei este o asociație locală de turism care ajută la integrarea ofertelor din Transilvania.
Universitatea din Sibiu ne ajută să realizăm cercetări în domeniul turismului rural din România. Voluntarii de la universitate ne ajută la integrarea locală.
Climate-Kic ne-a ajutat cu un program de mentorat și o mică finanțare