Bine ai venit la Agramonia!

Agramonia îi ajută pe turiști să descopere experiențe interesante în mediul rural din România. Pe acest site poți găsi produse locale, până la ateliere de lucru cu fermierii.

Află mai multe

You want to present your offers?

Click here

FERMIERI

Desi societatea se dezvolta in permanenta, iar oamenii sunt din ce in ce mai atrasi de tehnologie, zona Transilvaniei ramane una bogata in traditii si obiceiuri.

Citește mai mult

PRODUSE

In Ardeal vei gasi cele mai bune produse naturale, facute in casa. Daca alegi sa ne vizitezi, vei avea ocazia sa descoperi modul de fabricare, iar micii fermieri iti vor impartasi secretele lor.

Citește mai mult

FILOSOFIA NOASTRA

O vacanta in Ardeal te va face sa uiti de grijile si stresul din fiecare zi si sa inveti sa traiesti fiecare clipa in natura. Turistii din mediul urban sunt din ce in ce mai atrasi de satele mici din Transilvania.

Citește mai mult

ECHIPA STEJARISU

Suntem o echipa cu aceleasi principii si obiective, cu multa experienta în domeniu. Asteptam cu nerabdare sa ne vizitezi si sa te convingem de calitatea serviciilor!

Citește mai mult

CAZARE

Pentru o experienta de vacanta reudita, ai nevoie de cazare frumoasa si de mancare buna. Pe site-ul nostru iti prezentam o selectie de locuri confortabile, alese cu grija. Aici vei gasi hotelul de tara perfect pentru aventurile tale.

Citește mai mult

UN TUR PRIN SATUL BARCUT

Barcut este un sat din Valea Hartibaciului invaluit de natura. Este o locatie relaxanta, dar si interesanta care te va surprinde pe masura ce il descoperi.

Citește mai mult