Turism Rural in Romania

Pornește într-o călătorie prin Transilvania și descoperă cultura rurală. Descoperă viața la țară, de la echitație la produsele tradiționale. Explorează Colinele Transilvaniei, vizitând Sibiu, Sighișoara și Brașov. La Agramonia, găsești cele mai bune cazări și descoperi meșteșuguri și biserici sasesti autentice. Trăiește ritmul naturii și al turismului eco în Transilvania.

Află mai multe
Plănuiește-ți Vacanța în România

Plănuiește-ți Vacanța în România

Redescoperă peisajul cultural unic al României. Reîntoarce-te la viața tradițională de sat și trăiește momente de neuitat.

Ghidul Tău pentru Viața la Sat

Ghidul Tău pentru Viața la Sat

Te ajutăm să-ți rezervi o vacanță tradițională în România, alături de oamenii locului. Bucură-te de sărbători memorabile la țară și redescoperă tradițiile românești.

Meșteșug și Tradiții

Meșteșug și Tradiții

Vrei o vacanță unică în care să cunoști oamenii și cultura locală? Fie că este vorba de făurirea potcoavelor, coacerea pâinii în cuptorul de lemn sau degustarea specialităților transilvănene - cu noi este posibil.

Descoperă Activități Locale
Cazare Confortabilă în Inima Satului

Cazare Confortabilă în Inima Satului

Petrece-ți vacanța în România într-un sat tradițional. Selecția noastră cuprinde de la hoteluri conduse de familii până la fermecătoare gospodării țărănești, case de oaspeți transilvănene, case de vacanță și hanuri.

Găsește-ți Cazarea
Specialități Locale

Specialități Locale

Cumpără produse făcute în casă, trăiește-ți vacanța în România cu produse locale direct de la producător. Hrănește-te cu produse regionale și scufundă-te în lumea locală.

Descoperă Produsele Locale
Cele Mai Frumoase Locuri

Cele Mai Frumoase Locuri

Explorează locuri fermecătoare, de la biserici fortificate istorice până la trasee pitorești de drumeție. Lăsa-te inspirat și scufundă-te în istoria și cultura bogată a României.

Explorează România