Vacanță rustică în Transilvania

Pornește într-o călătorie și descoperă cultura rurală unică a Transilvaniei. Experimentează viața la țară cu oamenii locului, de la produse locale la ateliere de lucru cu gospodari mândri. La Agramonia vei găsi tot ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă la țară.

Află mai multe

De ce o vacanță într-un sat transilvănean?

Transilvania are un peisaj cultural și natural unic, de neegalat în Europa. Cultura unică a satului impresionează prin ospitalitatea sa și te invită la o călătorie în timp, acasă la sat.

Agramonia îți arată drumul către săteni

Suntem o hartă care te îndrumă să îți planifici vacanța în România tradițională cu localnicii. Intrați în contact cu fermierii și creați-vă o excursie individuală unică prin România rurală.

Experiențe cu localnicii

Ți-ai dorit vreodată să făurești o potcoavă sau să coci pâine într-un cuptor cu lemne? România este o țară plină de meșteșuguri tradiționale. Descoperă România așa cum trăiește și respiră ea!

Descoperă Experiențe

Cazare perfectă la sat

Într-o casă tradițională, cu o familie ospitalieră și multă mâncare bună. Îți oferim o selecție de pensiuni, ferme mici și hosteluri administrate de familii locale.

Găsește-ți Cazarea

Produse locale pentru călătoria ta

Ca suvenir sau pentru a le consuma în călătoria ta. Rezervă produse de casă și ridică-le direct de la fermier. Descoperă calitatea unică românească și bucură-te de „slow food” în România.

Cumpără Produse Locale

Sate unice și monumente deosebite la țară

Descoperă locuri interesante din mediul rural. Explorează categoria "Atracții" și află mai multe despre istoria și tradițiile din țara noastră.

Descoperă România