Diversifică-ți ferma

Vinde produse și organizează ateliere de acasă

Agroturism pentru fermieri:
Vrei să lucrezi în agroturism și nu știi cum să începi?
Google Play
Agramonia este o aplicația care te ajuta să-ți promovezi serviciile tale online
  1. O aplicație ușor de folosit, mascota noastră Zuzie explică totul în aplicație, de asemenea îți oferă un ghid care te va ajuta în tot ceea ce vrei sa vinzi prin aplicatia noastra.
  2. La sosire turistul plateste numerar, suma solicitată de tine, astfel tot e bine organizat de la început.
Diversifică-ți ferma

Întrebări frecvente

Agramonia este gratuită pentru tine! Agramonia este o platformă agroturistică comunitară care te ajută să îți promovezi ofertele și îți oferă noi oportunități de venit în turism. Turiștii plătesc suma dorită în numerar la sosire. Însă noi solicităm o taxa de rezervare de la turiști acest depozit asigură că turiștii vin și că îți putem promova în continuare ofertele pe internet. Pe scurt, nu ai costuri ascunse și ești plătit cu suma cerută în numerar de către turistul la fața locului.

Agramonia este făcută pentru oamenii de la țară care nu sunt atât de familiarizați cu aplicațiile și tehnologia. Aplicația noastră este foarte ușor de înțeles, iar mascota noastră Zuzzi explică totul în aplicație, în plus, îți punem la dispoziție un ghid care îți explică totul și te sprijină în orice moment. Cu Agramonia, toată lumea poate lucra în turism!

După ce ai descărcat aplicația noastră și ți-ai creat un profil, îți poți face publicitate online pentru ofertele tale. În aplicație îți explicăm fiecare pas cu mascota noastră Zuzzi. În cazul în care ai totuși nevoie de ajutor, îți vom pune la dispoziție un ghid care te va sprijini în tot procesul. Ideea Agramonia este ca tu să împărtășești cu turiștii experiențe din viața ta, fie că este vorba de un tur al fermei tale, de modul în care faci rachiu sau cum forjezi o potcoavă. Agramonia îți permite să oferi ateliere de lucru de orice fel pentru turiști sau poți vinde produsele de acasă turiștilor.

Pentru a te alătura echipei Agramonia ca fermieri, trebuie să locuiești la țară și să ai suficiente abilități de organizare pentru a nu uita de rezervări. Pentru noi nu e important în ce limba vorbești, dacă curtea ta este curată sau dacă știi să te descurci cu un telefon mobil - toate aceste lucruri sunt irelevante pentru Agramonia.

După fiecare solicitare îți vom trimite o cerere de rezervare, pe care o poți confirma sau refuza. Aplicația noastră îți permite să introduci în mod flexibil disponibilitățile tale, iar ghidul tău te va sprijini în gestionare. Dacă îți anulezi regulat rezervările, vei primi mai puține rezervări.

În aplicația noastră poți ajusta disponibilitățile și prețurile în orice moment. Aplicația îți permite să-ți gestionezi ofertele în mod independent.