Începe ca un ghid

Organizează excursii și generează mai multe venituri

Programul pentru ghizi
Vrei să-ți transformi pasiunea într-un venit?
Google Play
Obține mai multe rezervări pentru evenimente și tururi ghidate prin Agramonia.com
  1. Îți oferim posibilitatea de a primi rezervari online pentru tururile tale, plătind un comision de doar 1%.
  2. În plus îți oferim o nouă sursă de venit - poți sa ajuti localnicii să-și prezinte ofertele online, castigand un comision de 15% din ofertele gestionate de tine.
Începe ca ghid

Întrebări frecvente

Aproape deloc! Luăm un procent din valoarea rezervării din depozitul turistului. Agramonia este o platformă agroturistică, comunitară care te ajută să îți promovezi ofertele și îți oferă noi oportunități de venit în turism. Turiștii plătesc cea mai mare parte a sumei în numerar la sosire, însă noi solicităm un avans de 15% de la turiști, pentru a asigura venirea turistului și pe care ți-l rambursăm. În aplicația noastră poți vedea suma care se află în contul tău Agramonia. Pentru a ne acoperi costurile, luăm un procent din valoarea rezervării din depozitul turistului. Poți solicita o plată în aplicație în orice moment, iar noi îți vom transfera banii în maximum trei zile lucrătoare. Nu trebuie să faci nimic și primești doar un procent mai puțin din depozitul turistului.

După înregistrare, vei avea posibilitatea de a te promova în agroturism, de a gestiona rezervări și de a câștiga bani în plus ajutând pe localnici să lucreze în agroturism. După ce ai arătat cuiva cum funcționează aplicația noastră, iar acesta a descărcat aplicația și a publicat primele oferte, vei câștiga un comision de la turist pentru fiecare rezervare. În cazul în care un fermier face o ofertă de o sută de lei, turistul plătește o sută treizeci de lei, din care treizeci de lei se achită ca avans și o sută de lei în numerar la fermier, jumătate din cei treizeci de lei intră în contul tău Agramonia. În aplicația noastră poți vedea suma care l-ai obținut ajutând localnicii. Poți solicita o plată în aplicație în orice moment, iar noi îți vom transfera banii în maximum trei zile lucrătoare.

După ce ai descărcat aplicația noastră și ți-ai creat un profil, îți poți face publicitate online pentru ofertele tale. În aplicație îți explicăm fiecare pas, cu puțin efort este posibil să îți creezi ofertele. Cu Agramonia ai posibilitatea de a oferi orice fel de activități de agroturism. Poți promova excursii pe care le vei face împreună cu turiștii, poți planifica evenimente, poți oferi ateliere de lucru pentru turiști sau poți vinde produse turiștilor de acasă.

Pentru a te alătura echipei Agramonia ca ghid trebuie să poți vorbi cu turiștii la telefon în limba engleză și să ai suficiente abilități de organizare pentru a nu uita rezervările. Dacă ai nevoie de mai mult sprijin sau dacă nu îndeplinești criteriile, te poți înscrie ca fermier.

În cazul în care turistul își anulează rezervarea, rămâi cu avansul. Poți solicita plata depozitului în orice moment prin intermediul aplicației. După fiecare solicitare îți vom trimite o cerere de rezervare, pe care o poți confirma sau refuza. Aplicația noastră îți permite să introduci în mod flexibil disponibilitățile tale. Dacă îți anulezi regulat rezervările, vei primi mai puține rezervări.

În aplicația noastră poți ajusta disponibilitățile și prețurile în orice moment. Aplicația îți permite să-ți gestionezi ofertele în mod independent.