Experiențe

Hai sa descoperim Viata la Tara

Natura, Cultură și Poveste: Rezerva-ti Activitati in Mediul Rural Azi!

Descoperă activități autentice în mediul rural: drumetii, excursii de o zi, echitație și mestesuguri tradiționale în cadrul agroturismului. Vizitează gospodării și trăiește tradiția!
Dacă ești în căutarea unor activități care să te reconecteze cu mediul rural autentic, ai ajuns în locul potrivit. Pagina noastră îți prezintă o selecție variată de experiențe agroturistice, de la drumetii pitorești și excursii de o zi care te vor conduce prin peisajele rurale, la echitație sau vizite la gospodării tradiționale unde mestesugurile locale sunt încă păstrate vii.
Lei Euro
Adulți :
15 + ani
(15 + ani)
Copii:
3 - 15 ani
(3 - 15 ani)

Experiențe

Întrebări frecvente

Mediul rural al României este bogat în activități tradiționale, de la meșteșuguri vechi, cum ar fi țesutul sau olăritul, la activități în aer liber precum drumeții, călărit și explorarea peisajelor pitorești. Pe Agramonia, poți descoperi o gamă variată de astfel de activități specific Transilvaniei, pregătite să îți ofere o experiență autentică.

Există numeroase excursii ghidate și ateliere de meșteșuguri în satele tradiționale din Transilvania. Exista o gama largă de excursii de o zi in natura cum ar fi o drumetii cu o vizita la un mestesugar traditional. Prin Agramonia, oferim acces la astfel de activități, unde puteți învăța de la meșterii locali și puteți lua parte la tradițiile care au modelat cultura noastră.

Pentru a experimenta mâncăruri și tradiții autentice românești, recomandăm să vizitați satele tradiționale din Transilvania. Inima României e o zonă bogată cu multe tradiții autentice unice care merită descoperite. Prin Agramonia, puteți rezerva vizite la gospodării locale, unde veți putea degusta preparate tradiționale și veți fi părtași la obiceiurile locului.

Ospitalitatea din România este recunoscută și îndeplinește toate așteptările. Cel mai bine este să participi activ și să încerci sa te integrezi 100%. O experiență agroturistică reprezintă o deschidere culturală și un mod unic de a intra în contact cu localnicii. Pe Agramonia poți face o rezervare pentru un atelier local. Fii și tu un turist autentic care învață cu adevărat ceva despre cultură și iese din zona sa de confort obișnuită.

În zonele rurale ale Transilvaniei, este posibil să întâlniți urși sau câini ciobănești. Șansele de a întâlni un urs în natură sunt destul de mici, dar în cazul în care se întâmplă, este important să păstrați distanța, să nu îi hrăniți și să fiți conștienți de împrejurimi. Nu recomandăm observarea ursilor deoarece afectează modul lor de viață natural. Câinii ciobănești pot face gălăgie când vă apropiați, dar în general nu sunt periculoși. E recomandat să aveți la voi ceva, precum un băț sau altceva găsit în natură. Vorbiți încet cu câinii, aveți o postură impunătoare și mergeți încet mai departe. Nu este recomandat să bateți câinii sau să folosiți spray cu piper.