ECHIPA STEJARISU

Cine suntem noi.

Articol

Echipa Stejarisu

Suntem o echipa cu aceleasi principii si obiective, cu multa experienta în domeniu. Asteptam cu nerabdare sa ne vizitezi si sa te convingem de calitatea serviciilor!

Julius Fabini May 23, 2020

Proiectul își are originea în micul sat Stejarișu, unde a început „povestea Agramonia”. Aici se află sediul echipei noastre, unde a fost dezvoltat conceptul acestei platforme și de unde a pornit Agramonia. Noi suntem un grup cu același obiectiv. Vrem să îmbunătățim viața familiilor noastre și cea a satului. Ne-am dat seama că trebuie să învățăm unul de la celălalt și să ne sprijinim unii pe ceilalți zilnic.

Directorul de proiect și inițiatorul Agramonia este Julius Fabini, el are mult entuziasm și a dezvoltat în timp acest proiect.

Rodica Gottschling este managerul nostru în bucătărie. A învățat cum să gătească pentru grupuri mari în timp ce gătea pentru asociația de cartier. Îi place să-și asume responsabilitatea și este un pilon esențial al pensiunii din Stejărișu. De asemenea, a adus cu ea cei 10 ani de experiență.

Alice are grijă de grădină, cumpără fructe și produce gemuri. Cunoaște toate ierburile și proprietățile lor vindecătoare. Ea este spiritul bun al casei și cea care ascultă muzică cu volumul la maxim. Nelu a urmat o singură clasă la școală, dar este puternic și cunoaște fiecare instalație în casă. El poate improviza orice. Atunci când există o problemă undeva, imediat toată lumea țipă

„NEELUULEEE !!!”.

Există mult mai mulți susținători care ne însoțesc în activitatea noastră de zi cu zi. Mai ales Kamlesh Pambhar, care este responsabil pentru dezvoltarea noastră digitală.

Împreună construim un viitor promițător!