PRODUSE

Produse în inima Transilvaniei

Articol

Produse

In Ardeal vei gasi cele mai bune produse naturale, facute in casa. Daca alegi sa ne vizitezi, vei avea ocazia sa descoperi modul de fabricare, iar micii fermieri iti vor impartasi secretele lor.

Julius Fabini May 23, 2020

Maturate sub soarele transilvănean, fructele și legumele de cea mai bună calitate, stau la baza produselor de casă, caracterizându-se nu doar prin drumuri scurte in  fabricare, ci și prin dedicarea celui care le produce. Majoritatea fermelor tradiționale, pe lângă agricultura locală pentru producerea materiei prime, au și rețete de familie transmise din generație în generație, ceea ce face ca fiecare produs să fie unic.

Această originalitate oferă o calitate unică. La categoria "Produse" poți găsi alimente și obiecte de artizanat din Transilvania și poți face o programare pentru a le ridica. Poate că vei găsi un suvenir potrivit sau te vei aproviziona cu gemul preferat pe care l-ai descoperit recent.

Este recomandat să vizitezi producătorul la fața locului, lucru pe care îl poți face cu ajutorul Agramonia.

Multe familii sunt foarte bucuroase să împărtășească cunoștințele lor despre procesul de producție, iar în timpul unei vizite poți descoperi și încerca mult mai multe produse. Dacă îți faci o programare pentru a cumpăra produsul la fața locului, poți lua legătura direct cu micii fermieri. Dacă ești în căutarea unui produs de la un anumit fermier, dă clic pe "Farmers" și introdu numele sau satul în care acesta se află.