FERMIERI

Partnerii nostri sunt fermieri mici

Articol

Basa noastra

Desi societatea se dezvolta in permanenta, iar oamenii sunt din ce in ce mai atrasi de tehnologie, zona Transilvaniei ramane una bogata in traditii si obiceiuri.

Julius Fabini May 23, 2020

În trecut, majoritatea oamenilor erau fermieri, dar în prezent, în multe părți ale lumii ne aflăm într-un proces de transformare. Acest lucru nu este întotdeauna ușor pentru oameni, deoarece diferența crescândă obligă oamenii să se conformeze unor standarde înalte, ceea ce nu corespunde modului de viață tradițional. Prețurile mici pentru produse făcute în casă și lipsa de apreciere din partea societății îi determină adesea pe săteni să trăiască în mod izolat.

Agramonia își îndreaptă atenția către acești fermieri și încearcă să le ofere o nouă perspectivă în turism. Astfel, structura transilvăneană are o bază sănătoasă, deoarece în majoritatea satelor aproape toți sătenii cresc animale și au propria grădină; în spatele curții și caselor se află grădina, din care familia se poate hrăni cu legume. 

La categoria "Experiențe" vei găsi activități și evenimente în satul transilvănean. Meșteșuguri tradiționale, producția de alimente în modul tradițional al fermierilor sau alte lucruri pe care le poți descoperi aici și le poți integra în călătoria ta.

Cu simpla ta vizită, nu numai că oferi acestor familii un venit suplimentar, dar îți arăți și aprecierea față de o viață sustenabilă și naturală.