Blogul nostru

Povești, sfaturi și inspirație


Lazar Adrian
Dec,12 2022

Ciclism

V-ați gandit sa faceți un tur prin zona transilvaniei, cu bicicleta? În articolul următor va vom prezinta esența ciclismului în zona de deal și o sa încerc să răspund cat mai punctual la cele mai frecvențe întrebări.

Timp de citire : 5 Minute
Căbulea Natalia-Maria
Dec,12 2022

Traseele care străbat satele din Transilvania

Aceste trasee croiesc drum peste colinele care leagă satele transilvănene și care sunt ușor de parcurs. Acestea prezintă diferite monumente istorice care uimesc vizitatorii încă din cele mai vechi timpuri. Astfel veți putea trăi momente unice, experimentand clipe de neuitat din viața sătenilor.

Timp de citire : 6 Minute
Căbulea Natalia-Maria
Dec,12 2022

Cele mai frumoase trasee montane din zona Transilvaniei

Drumețiile montane reprezintă cea mai bună metodă de a petrece timpul liber în natură. Traseele frumoase din zona transilvaniei vă vor fermeca cu priveliștile uimitoare și trasee care croiesc drum către cele mai încântătoare atracții care se află în sufletul munților.

Timp de citire : 10 Minute
Jeleru Adriana
Nov,25 2022

Ce face specială mâncarea transilvăneană?

În rândurile următoare, Adriana Jeleru vă va prezenta diversitatea mâncărurilor tradiționale din zona Transilvaniei, în special de pe Valea Hâtibaci. O regiune în care multe obiceiuri și tradiții, unele vechi de sute de ani încă trecute până în zilele noastre.

Timp de citire : 5 Minute
Jeleru Adriana
Nov,21 2022

Ce face mestesubul deosebit?

În următoarele rânduri îți vom prezenta diversitatea meșteșugurilor din zona Transilvaniei. Provin de pe valea Hartibaciului unde sunt multe obiceiuri și tradiții vechi de sute de ani.

Timp de citire : 5 Minute
Jeleru Adriana
Nov,18 2022

Călătorie în trecut?

În următoarele rânduri îți vom prezenta diversitatea agriculturii din zona Transilvaniei. Provin de pe valea Hartibaciului unde sunt multe obiceiuri și tradiții vechi de sute de ani.

Timp de citire : 5 Minute
Julius Fabini
Sep,05 2022

Baza aventurilor tale în România

Pentru o experienta de vacanta reușită, ai nevoie de cazare frumoasa si de mancare buna. Pe site-ul nostru iti prezentam o selectie de locuri confortabile, alese cu grija. Aici vei gasi hotelul de tara perfect pentru aventurile tale.

Timp de citire : 1 Minute
Varga Teodora
Jul,06 2022

Descopera comorile satului Barcut

Barcut este un sat din Valea Hartibaciului invaluit de natura. Este o locatie relaxanta, dar si interesanta care te va surprinde pe masura ce il descoperi.

Timp de citire : 4 Minute
Varga Teodora
Jun,01 2022

O combinație între cultură și distracție

Copsa Mare sau Groskopisch in germana este un sat linistit situat in valea langa Biertan. Cu arhitectura sa deosebită și o biserică fortificată care măsoară, te invită la o plimbare relaxantă pentru a o admira.

Timp de citire : 4 Minute